ELEKTRONİK ORTAMDA PDF DOKÜMANLARINI İMZALAMA

By | 21 Ağustos 2016

E-imza İle PDF İmzalama

Acrobar Reader DC versiyonu ile resimli anlatım için bkz. e-imza ile pdf imzalama

PDF e-imza ile imzalama

PDF singer

Dijital ortamda elektronik imzanızı kullanacağınız dosya Portable Dokument Formatında olabilir. PDF formatında olan dokümanları elektronik imzanız ile imzalayabilmeniz için PDF singer yazılımına ihtiyaç duyarsınız. Yani Pdf e-imza atmak bu yöntemlerden biridir. Bu yazılım ile PDF formatında olan tüm dokümanları imzalayabilirsiniz. PDF formatında olan bir belgeyi Word dosyasına çevirmek ya da fotoğraf uzantılı bir dosya haline getirmek oldukça zordur. PDF formatında olan dosyalar iş dünyasında ciddiyeti ifade eder.

PDF singer yazılım programı ile PDF formatında olan birden fazla dosya aynı anda imzalanabilir. Katılım ve eğitim sertifikaları, laboratuar raporları ve kalite dokümanları genellikle PDF formatında hazırlanır. Bu dosyaları elektronik imzanızla imzalayabilmeniz için PDF singer yazılımına ihtiyaç duyarsınız. İmzaladığınız PDF formatındaki dokümanlar otomatik olarak farklı bir klasöre kaydedilir. Ayrıca PDF singer yazılımıyla elektronik imzanızı ekleyeceğiniz alanı koordinat belirleyerek oluşturabilirsiniz. PDF singer yazılımının en önemli özelliği, Microsoft Net Framework dili kullanılarak geliştirilmiş olmasıdır. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şeyin dâhil olduğu bu geniş platformda PDF singer uygulamasıyla her türlü dosyayı rahatlıkla inceleyebilirsiniz. PDF formatında hazırlanan dosyaları PADES formatına çevirebilirsiniz. Şifreli dokümanların şifresini açmanıza yarayan bu uygulama ile dokümanlarınıza zaman damgası da ekleyebilirsiniz. Dokümanları inceledikten sonra klasörde bulunan tüm dosyaları PDF singer uygulamasıyla elektronik olarak anında imzalayabilirsiniz. PDF formatındaki dokümanların masaüstünde elektronik olarak imzalanmak oldukça güç iken, PDF singer yazılımını masaüstünüze kurduktan sonrası rahatlıkla imzalayabilirsiniz.

Elektronik imzanızı sitemizden oluşturduğunuzda, PDF singer yazılımının bilgisayarınıza kurulumunu sağlarız. PDF singer yazılımı ile dokümanları rahatlıkla inceleyip, elektronik imzanızı atmanız sağlanır. Elektronik imzanızı atarken, imza alanınızı sayfada belirleyerek atabilirsiniz. PDF singer yazılımı 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu uyarınca PDF formatındaki belgelerin dijital ortamda imzalanabilmesi amacıyla geliştirilmiştir. PDF singer yazılımı sayesinde PDF dokümanlarının çıktısını alıp, imzalayıp, sonra tekrar elektronik ortamda taratmaya ihtiyaç duymazsınız. PDF singer uygulamasıyla iş dosyalarınıza ve dijital ortamda hazırladığınız evraklarınıza elektronik olarak imza atarak, kısa sürede işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Dijital ortamda güvenle PDF dokümanlarınızı PDF singer yazılımı sayesinde imzalayabilirsiniz. Pdf e-imza atmak bu yöntemle yapılır